onsdag 12. april 2017

Tastatur til ipad 2

Skaff ditt Apple-nettbrett en oppgradering i form av et rimelig iPad tastatur. Smart Keyboard for 7-tommers iPad Pro -…. Logitech Keys-To-Go bærbart tastatur for iPad.

Logitech Canvas tastaturetui for iPad Air - Sort. ZAGG RUGGED FOLIO KEYBOARD IPAD AIRBK. Robust beskyttelse til iPad Air 2; Bluetooth-tastatur med bakgrunnsbelyste taster . Dette tastaturet er en liten genistrek fra Logitech!

Besøk Logitech for tastatur og tastaturetui for din iPad eller ditt Android-nettbrett. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Pad - Logitech Keyboard Case er en kombinasjon av et trådløst Bluetooth-tastatur og deksel tilpasset din iPad 2. Det delte - eller splittede - tastaturet gjør det enklere å skrive mens du. Både iPad og iPad har denne funksjonaliteten så lenge de kjører iOS . ENKELT: Å få koblet Bluetooth-tastatur på iPad går raskt og effektivt,. Bluetooth-enheter på iPad-en, på samme sted hvor vi var i punkt 2. Tastaturetuiet for iPad Air som alltid er èn idè foran de andre.


Logitech Create iPad Pro 19-tommer tastatur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg