mandag 24. april 2017

Aditro lønn

Lønn er et komplett, fleksibelt og effektivt lønnssystem for store og mellomstore bedrifter, samt bedrifter med strenge krav og komplekse behov. For å holde tritt trenger du fleksible løsninger for HR- og økonomisstyring. Disse prosessene er viktige for virksomhetens drift og .

Aditro tilbyr teknisk bistand innen Lønn og HR - til deg når du trenger det. Driftsprosesser mobiliserer organisasjonens strategier. Moderne, digitaliserte og automatiserte løsninger for HR og lønn.


BufretAditro HRM Suite er en totalløsning innen lønn og HR som kan bidra til å øke effektiviteten i HR– og lønnsprosesser og redusere kostnadene.

Etterbetaling av alle ansatte ved lønnsoppgjør; – Etterbetaling forespørsel på en ansatt; – Etterbetaling fra . Aditro skal levere tjenester til Posten innenfor lønn, utbetaling av reiseregninger og utlegg, innkreving av trygderefusjoner, rapportering til . Dersom du ønsker å benytte korreksjonsverktøyet må du ha oppgradert til Aditro Lønn. Korreksjonsverktøyet vil også være tilgjengelig i . Aditro er en ledende nordisk leverandør av løsninger innen HR, lønn og økonomi. I Norge har vi valgt å fokusere på HR og lønn. Brukerkonferanse Gdansk, Aditro Lønn, GDANSK, 04. Velkommen til Brukerkonferanse i Gdansk.


Her får du faglig påfyll innenfor fagområdet lønn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg