tirsdag 4. april 2017

Hvordan lage taco

Taco er noe av det enkleste du kan lage. Bare kutt opp grønnsakene og steke kjøttdeigen. Ja og rive osten med mindre du kjøper ferdig revet.

C) Elisabeth B Normann Første forsøk på å lage video selv. Her er et forslag som kan tjene som utgangspunkt når du lager ditt eget tacokrydder. Du kan prøve å lage en blanding selv - eller se om det er . Kokk og innehaver av Taco Republica, Henrik J.

Henriksen, viste hvordan man lager taco fra bunnen av på ekte meksikansk vis! Dersom kjøttdeigen din alltid blir perfekt stekt er ikke dette noe for deg. Men sliter du med at dårlig, utvannet kjøttdeig gjør fredagstacoen trist, . Bytt ut ferdigtaco med hjemmelaget. Tacokrydder, tilbehør og lefser - her er oppskriftene du trenger for å lage et komplett tacomåltid med både . Slik lager du en ekstra god taco med bønner og purresaus. Legg salat, agurk, tomat, mais, ost, tacosaus, rømme og kjøttdeig i skåler og sett på bordet sammen med varme tacoskjell.


Hvordan tror du de fleste nordmenn spiser taco? Hva bør vi bli flinkere til når vi lager taco og er det noe som er helt feil?

Santa Maria lager mye fint tilbehør til taco, men det er én ting de ikke kan lage -….

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg