mandag 20. februar 2017

Get apple tv

Med Get tv-app for nettbrett og mobil kan du se tv-programmer, filmer og serier uansett om du sitter hjemme, på bussen eller på toget. Så enkelt kan du strømme TV-kanalene på en Apple TV. TV leverandører som Canal Digital, Altibox, RiksTV, Get og Telenor. Har du tv og bredbånd fra Get kan du se tv-programmer, filmer og serier uansett om du sitter hjemme, på bussen eller på toget.


Er det mulig å få Get kanalene mine gjennom Apple TV i Man Cave når Get boxen står med TVen i stua? Har du fjerde generasjon Apple TV er det ikke lenger noen grunn til å beholde TV-kabelen. Nå har endelig Dplay kommet som egen app, .

Apple TV er den mediespilleren som har fått mest oppmerksomhet i media den siste tiden, og selv om den har noen vesentlige begrensninger i . I dag ble det klart: NRK er klar for Apple TV, bare en drøy måned etter. Apple: De tradisjonelle tv-distributørene, som GET, . Hei vurderer å kjøpe Apple TV og bruke den istedenfor vanlig tv leverandør. Ser stort sett bare på NRK og TV og av og til TVN og TV3. For dager siden - Apple TV seems simple. You plug one end into the wall socket, the other end into your HDTV, and you're good to you.


Nytt kanaltilbud inkluderer HBO, eliteserien, samt app med en ukes backlog som VOD på både Mac, iOS og Apple TV.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg