tirsdag 28. februar 2017

Billig kompaktkamera

Her har vi valgt å fremheve kompaktkameraer med relativt beskjeden. Canon S1er et svært godt og kompakt kamera som er laget for å gi det meste til de aller fleste. Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator .

SAMLETEST: Vanntette, robuste kompaktkameraer14. Anbefaling: De beste reisekameraene30. Et billig og godt kompaktkamera til under 2k - Fotokamera. Foto og video › FotokameraBufret15.

Er på utkikk etter et nytt kompaktkamera til min mor da . Beste kompaktkamera til 1000-13kroner, som får. Valg av kompaktkamerainnlegg13. Anbefaling av billig kompaktkamerainnlegg9.


Billig kompaktkamera uten røde øyneinnlegg6. Sommeren er høytid for blinkskud men hvilket kamera skal man velge? Bredt utvalg av digitalkamera ialle størrelser. Vi dekker de fleste behov innen digital kamera.


Andreplassen går til Fujifilm FinePix X100T, som får gode skussmål og er mye billigere enn testvinneren.

Det må understrekes at det finnes billigere kompaktkameraer på markedet enn de vi har testet her. Våre testmodeller ligger en klasse over de . Hos Elgiganten finder du et stort udvalg af kameraer – både digitalkamera og vandtætte kamera – og naturligvis til en god pris! Hvis du vil ta bilder med vesentlig bedre kvalitet uten å måtte dra på alt for mye, har vi hos expert et kompaktkamera som er midt i blinken for deg. Vi har testet Samsung-telefonen som også er et kamera. TEST: Utrolig konstruksjonskvalitet til en så billig penge.


Enorm kamera i litet format; Vinklingsbar skärm; Carl Zeiss-optik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg