fredag 6. januar 2017

Pc touch skjerm

Acer LED T272HLbmidz Touch-skjermer. Samsung LED Public Display DB10E-T Touch-skjermer . Core i7-7500U, 16GB RAM, 512GB PCIe SS Windows Home.

Med en kraftig prosessor får du det beste fra begge verdener -ytelsen til en bærbar PC og en slank, fleksibel touch-skjerm. PC du kan navigere med både tastatur og fingre på? HD IPS touch-skjerm; GB minne og GB flash.


NESTEN LITT MAGISK: Airbar festes under skjermen og gjør at PC-er uten touch-skjerm får touch-skjerm.

Hei, Er på utkikk etter ny PC skjerm, og har lurt på om jeg skal kjøpe meg en Touch-screen skjerm. Problemet er at jeg finner svært få av disse . SAMSUNG Samsung PC-skjerm, monitor med MVA og PLS med LED-skjerm har avansert wqhd oppløsning for best mulig seeropplevelse. Alt dette erstattes altså av en enkelt skjerm som dessuten ofte blir rimeligere.


Her er resultatene av ditt søk etter Bærbar pc med touch skjerm. Sjekk tilgjengelighet og leveringstid på Laptop hos de ulike nettbutikkene som selger Bærbar pc . Sammenlign tilbud på Laptop pc touch skjerm i kategorien Laptop fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Laptop ved hjelp av . En vanlig skjerm på innsiden og en berøringsskjerm på utsiden av lokket. Du kan altså bruke den som vanlig PC .

Nå har vi hvert gjennom revolusjoner fra alt i hardisk og grafikk til Flate skjermer. Jeg tror det neste store vil bli Touch skjermer. Panel montert industri PC med touch screen mulighet.


En del bruker dette som HMI, tynn klient eller terminal med touch skjerm og grafisk brukergrensesnitt . Dell Norge - bærbar eller stasjonær PC. Dell gir deg bærbare og stasjonære datamaskiner til bruk i hjemmet. Finn rett data for hjemmet fra Dell Norge.


Du trenger ikke kjøpe ny PC for å få Windows og touch. Oppgrader den gamle PC-en med nytt operativsystem og bytt ut skjermen, så er du i . Du kan spare tusenlapper på å kjøpe bærbar PC på Internett sammenliknet. PC-er med skjerm på tommer er de mest kjøpte, da disse generelt sett har en . Nyskapende og fleksibel PC-kasse Uniq PC er en alt-i-ett løsning som inneholder både touchskjerm og PC. Uniq PC er en kombinasjon av høyteknologi, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg