onsdag 11. januar 2017

Mobil router

Det er mange fordeler med en 4G-ruter som dette, fremfor å dele det mobile bredbåndet via mobiltelefonen eller å bruke et USB-modem. Vi har sjekket om Ice-kundene får like bra nett som Telia-kundene23. GUIDE: Ustabilt nett – slik setter du ruteren i bromodus Ustabilt.

Kjøper du også en trådløs ruter kan du ha opptil brukere koblet på samtidig. Les mer om Netgear AirCard 7mobil bredbåndsruter. Den utrolige utviklingen innen mobilt bredbånd og 4G gjør at vårt mobile bredbånd nå er et fullgodt alternativ til fast bredbånd hjemme.


Praktisk 4G-ruter som gjør at du kan dele en mobil oppkobling via WiFi til flere enheter.

Takket være at ruteren har et innebygget modem trenger du bare å sette i . RUTER: Flere av aktørene vi har sett på i denne pristesten leverer. I utgangspunktet er produktet du kjøper bare et SIM-kort med et tilknyttet data-abonnement, slik at du eventuelt må kjøpe en 4G-ruter ved. Surf fra hytta med liten ruter fra Telenor. Med en mobil bredbåndsruter som støtter Telenors unike 4G+-dekning kan du enkelt, sikkert og raskt . Skal du bruke mobilen som modem via bluetooth eller delt nettverk hos Apple, må du synkronisere . Trådlöst bredband med snabb hastighet.


Handla 4G-router med eller utan abonnemang. Alltid fri frakt och snabb leverans.

Kjøp TP-LINK MOBILE 4G ROUTER hos Expert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg