onsdag 25. januar 2017

Millionær regler

Hvis tomten er pantsatt gjelder andre regler (se siste side). For 2–deltakere fra år og oppover. Du kan også vinne hvis alle andre motspillere.

Hvis tomten er pantsatt gielder andre regler (se siste side). U når en spiller er MILLIONÆR, dvs. Her har du en alfabetisk oversikt over spillereglene for våre.


Og det er tid for å spille brettspillet Millionær.

Men spillereglene følger ikke med. Spillebrett, terning, spillebrikker (biler), hus, 1mynter og. BESKRIVELSE: Millionær er en nyere og mer spennende utgave av Monopol. Er det noen som kan spillereglene til monopol?


Reglene til Millionær og Monopol er identiske; eneste forskjell er at Millionær har sirkulær bane mens Monopol har firkantet bane. Du finner detaljerte regler lenger ute i heftet (når du trenger dem). Spillet ligner mye på tilsvarende brettspill som Millionær og Monopol, men har en del. Som erstatning for denne regelen, betaler Ola Nordmannbrikken leie til . Programmet tilbyr deltakerne store kontantpremier for riktig svar på totalt femten spørsmål, som øker i .

I Norge ga Damm en tid ut spillet under navnet Millionær. I disse spillene var det skjøter for flyselskapene SAS og Braathens S. Familieregler for gratis parkering: Reglene i monopol sier at Gratis parkering er et sted på brettet hvor det faktisk ikke skjer noe som helst. Reglene er stort sett greie, brettspillutgaven er ligner nesten helt på. Sør Amerika, men vi finner fort ut at Millionær skiller seg fra andre spørrespill på markedet.


Millionær Brettspill er en nyere og mer spennende utgave av Monopol. Vi har et junior Millionær-spill fra Damm. Det har gule penger, hus og biler i fire farger. Jane vandt en formue i lotto og udstedte en liste med skrappe regler til sin kæreste. Derfor har hun givet ham en liste med regler med på turen.


Lurer du på hvilke regler deltakerne må forholde seg til underveis? Rekkefølgen er trukket på forhånd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg