fredag 27. januar 2017

Hvordan fjerne spylukt

Min kjære sønn sliter med ettervirkningene av et uhell en gjest hadde i sofaen, mest sannsynlig type dritafull på nachspiel. Orker ikke kjøre rundt med en lukt av øl og magesyre i bilen. Dette innlegget har blitt redigert av Mompen: 25.

Hus, hage og oppussinginnlegg26. Bensinsøl i bilen - hvordan fjerne lukt? HJELP:Hvordan fjerne spylukt fra madrass? Junior spøy praktisktalt ned hele senga og rommet sitt i natt.

Overmadrassen og madrassen var full av spy. Førstnevnte vaskes i maskinen nå . Hvordan bli kvitt lukt i kommoden? Hvordan fjerne oppkast lukt fra sofaen? Har vasket det om og om igjen men lukta er ikke forsvunnet helt.


Overmadrassen gikk på dynga, den gå jeg opp, det . Ofte, hvis en person er syk, kan lukten av stearinlys og luftfriskere føle seg enda verre. Det finnes noen måter å bli kvitt den offensive lukt av faktisk absorbere og . Sigarettrøyk, oppkast, sur melk eller hundelukt - hva er beste måten å fjerne vond lukt på?

Tips gjerne dine med-lesere om hvilke triks som fungerer og ikke. Fungerer ok, men må nok regne med å gjenta behandlingen noen ganger. Da var jeg så heldig at hele nakkestøtta i bilen min var full av spy i går kveld. Er det noen som har noe bra tips for å vaske .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg