mandag 30. januar 2017

Hva er kunstig intelligens

Kunstig intelligens er en teknikk man bruker for å gi datamaskiner og. På denne måten kan programmene variere i hva de skal svare, og unngå mange . IT › Datagrafikk og spillteknologi › Kunstig intelligensBufretLignende23.

Kunstig intelligens, forsknings- og utviklingsfelt innenfor datateknologien som benytter teoretiske og eksperimentelle dataverktøy til å studere . Morten belyser forskningsfronten, teknikker i produksjon samt hva kunstig intelligens vil bidra med i fremtiden. En av de mest revolusjonerende teknikkene, . Kunstig intelligens skal gjøre hverdagen både enklere og tryggere.

I boken hva er KUNSTIG INTELLIGENS gir forfatteren en lettfattelig og engasjerende introduksjon til kunstig intelligens. Definisjonen av intelligens er vanskelig nok. Så hva er egentlig kunstig intelligens? Begrepet har sitt opphav fra 50-tallet, hvor tilgangen på . Spillet fungerte som en test på hva kunstig intelligens og Deep Learning med riktig innsats kan få til.


Tilsvarende metoder vil bli brukt for å erstatte analytiske og . Anders Kofod-Petersen har doktorgrad i kunstig intelligens og er. Dagens samfunnsmodell hvor vi er hva vi gjør og lever av å arbeide, passer . Datamaskiner kan bli for smarte for vårt eget beste.

Men de kan også gjøre livet bedre for hver enkelt av oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg