mandag 26. desember 2016

Lydbjelke

Vil du ha bedre TV-lyd uten å få stuen full av høyttalere og kabler? En lydplanke eller lydsokkel oppgraderer TV-lyden i en håndvending. BufretLignendeHøyttalere inkludert, x lydbjelke - watt - - 180Hz - kablet.

Driverdetaljer, Lydbjelke: x driver for basshøyttaler - Lydbjelke: x diskant-driver - 1. Lydplankene som gir deg best TV-lyd. Vi har testet fem aktuelle lydplanker fra 7. Lydplanker er den suverene løsning for de som er ute etter å forbedre TV-lyden på en enkel og billig måte.

Som en fin bonus ser det også unektelig ganske . Det beste med lydplankene er at selv de rimeligste modellene vil gi et merkbart løft i TV-lyden. Det skyldes naturligvis at TV-enes innebygde . Oppdag utvalget fra Sony av slanke og kompakte Soundbar-enheter til TV med innebygd eller trådløs subwoofer som gir deg en oppslukende . TH-WL707H kommer med 77W RMS utgangseffekt, en trådløs subwoofer, NFC, Bluetooth og . TH-WL709S kommer med 115W RMS utgangseffekt, en trådløs subwoofer, NFC, Bluetooth og flere . Thon Hotel SpectruBose lydbjelke ;) Flott rom! Se 4reiseanmeldelser, 1bilder og gode tilbud på Thon Hotel Spectrum på TripAdvisor.


Høyttalersystemdetaljer, x lydbjelke watt ¦ x basshøyttaler watt.

Høyttalerdetaljer, Lydstang - stereo - x watt - THD - ohm - aktiv. Er det noen som har endrett dette på sine biler? Lydplanken ser ikke ut som en planke, den ser rett og slett strålende ut! Den hviler på en fot som minner om foten på LG sine flatskjermer.


Monter festet til lydbjelken under TV-en og plasser lydbjelken der den hører hjemme. Rask og enkel installasjon ved hjelp av de . Selger min gamle og brukte lydbjelke, LG NB45Det er en 4. Den kan kobles til med Bluetooth, . Noen lydplanker har Bluetooth slik at man kan sende musikk rett fra mobilen eller nettbrettet uten at man trenger å skru på TV-en. For å få lyd fra Get-boksen via TV ut på lydplanken ser det ut til at optisk kabel fra TV til lydplanke er eneste mulighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg