fredag 30. desember 2016

Beste trådløse router

Vi har testet tre av de råeste trådløse ruterne på marked. Bor du i et digert hus der mange skal ha trådløs tilgang til nettet samtidig? ENKLEST OG BEST: Asus RT-AC32er Best i test. En AC3200-ruter er overkill for de fleste av oss. Da er det antagelig på tide å bytte trådløs ruter.


Linksys EA95er en utmerket ruter, men når ikke helt opp blant de aller beste. En trådløs ruter er egentlig et trådløst aksesspunkt og en ruter i én og. SSID – så velger ruteren automatisk det beste nettet.


SAMLETEST: Vi har satt de tre råeste trådløse ruterne opp mot. Dette er de fem mest populære trådløse ruterne17. Nå kommer verdens raskeste trådløse ruter30. TIPS: Få bedre nett med kanalbytte14. BufretLignendeTEST: Netgear Orbi - Best på avstand.


Trådløse rutere og den tilhørende trådløsteknologien er midt i et generasjonsskifte. Hvilken ruter til rundt 15kroner fyller familiens behov best? Les også: Slik utnytter du WiFI-signalet best . Stabil Mye konfigurasjonsmuligheter Sendestyrke Gjerne innebygget GB switch.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg