fredag 2. desember 2016

Globale fond

Pengenytt har sjekket hvordan det har gått med de mest populære globale aksjefondene. Selv om alle fondene har levert positiv avkastning . Oversikten er delt inn i to typer globale fond.

Aktive fond; Passive fond (inkludert indeksfond). Les mer om aktive og passive fond. Under dette en alfabetisk oversikt over avkastning . Det er stor forskjell på hva man får når man investerer i globale fond.

Det viser en undersøkelse av de historiske porteføljene til 14fond fra . I aksjefond så er valuta oftest usikret, men dette må vurderes fra fond til fond. Enkelte fon slik som KLP sine globale indeksfon er valutasikret . DATA-ANALYSE: Robert Næss bruker mesteparten av tiden foran dataskjermen. Fire ganger i året screener han 80selskaper på . Fondet har prosentpoeng dårligere avkastning enn Storebrand Global som er det beste fondet i kategorien, Globale fond store selskaper, . Investorer i globale fond har opplevd langvarig skuffelse og i stedet satset på norske fond.


De siste årene har Oslo børs og norske fond gitt vesentlig bedre . Oversikten viser de viktigste nøkkeltallene for globale aksjefond.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg