torsdag 8. desember 2016

Harry potter brettspill

Som Harry, Ronny, Hermine og Nilus skal spillerne løse mysterier på Galtvort og vinne huscupen for Griffing. En veldig bra Cluedo-versjon satt i Harry Potters verden. Vinn spillet ved å avsløre hemmeligheten på Galtvort.

Spill som de kjente personene i Harry Potter. Du må finne ut HVEM som gjorde det, HVILKEN trolldom eller ting de brukte og HVOR angrepet skjedde. Mellom de bevegelige trappene og skjulte gangene ved Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom, kan det være vanskelig å finne fram.


Sammenlign priser på USAopoly Trivial Pursuit: Harry Potter Brettspill.

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Taktikk, øyemål, balanse, humor og kunnskap - vi har testet spill - her er de ti beste som passer både for store. Nå skal barn og ungdom nås via Harry Potter sin magiske verden. Harry Potter figuren og bøkene har blitt en formidabel boksuksess på tross av dagens mange .

Vi tar et titt på noen av de mange Harry Potter-spillene som lanseres av Electronic Arts for tiden. Spillet Harry Potter og De vises stein er oppbygd etter romanen med samme navn. I 20ble de fire første videospillene lagt ut på markedet for PC, Gameboy . Magical Creatures Harry Potter (Puslespill); Sjakkspill . Allerede dager etter at salget av Harry Potter and the Cursed Child. Det har også kommet en rekke brettspill, som Cluedo: Harry Potter . Ifølge lommeboken Pop, Harry Potter er den tredje vellykkede filmen franchise i verden, og det tar full nytte av sin popularitet gjennom dataspill, brettspill, . Lego Harry Potter Collection til PSer en samling med alle Lego Harry Potter-spillene (Lego Harry Potter Years 1-og Lego Harry Potter Years 5-7) oppg. Takras hjelper deg å finne fantastiske brettspill og kortspill, enten til barna, de voksne, hele familien eller de beinharde i. Daniel Radcliffe har spilt Harry Potter i over år.


Ta quizen under for å sjekke dine Potter-kunnskaper. Norges ledende butikk innen populærkultur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg