onsdag 28. desember 2016

Luedusk

Sorter etter popularitet, Sorter etter gjennomsnittsrangering, Sorter etter nyhetsgra Sorter etter. Jeg strikker en lue for første gang, og er så og si ferdig (på snaue to dager - flink!), men finner ingen god oppskrift på dusk til den. Oversettelse av 'luedusk' til engelsk i norsk-engelsk ordbok - Flest oversettelser, helt gratis.

Den er med trykknapp; slik at den er enkel å montere på luer; skjerf og andre steder man kan ha en pyntedusk. Bildekritikk: Luedusk Bildet er fjernet. Dragens Hule -butikken med det eventyrlige og det mørke!

Det er en hempe i dusken slik kan syes fast på lua. Luedusken er i 1 acryl og kan vaskes på grader. Sammenlign tilbud på Øvrige accessories lue dusk i kategorien Øvrige accessories fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av . Mange luer pyntes med en såkalt dusk, men det finnes jo mange varianter av en dusk ;). Den mest vanlige er en pompom-dusk og disse lærer . Photos and videos with the hashtag 'luedusk' on Instagram.


Lyseblå, strikket lue med dusk i 1 bomull fra Emile et Rose. Kan vaskes på grader, gå på lav temperatur i tørk.

Rosa, strikket lue med dusk i 1 bomull fra Emile et Rose. Lue basic med dusk blå fra LilleLam, lue dusk bla, LilleLam, , kjøp LilleLam, Lue basic med dusk blå fra LilleLam. Fin lue som sitter godt over ørene. Masse herlige lue-dusker i hus #knittersofinstagram #fauxfur #knitters #strikkedilla #strikkemamma #luedusk #vakrefarger #hobby_huset #følgstrikkere # . Har du sett de utrolig kule duskene vi har fått inn?


Festes med knapp, slik at de enkelt kan tas av for å vaske lua! Instagram photos and videos on Heysta. Kjøp Strikket lue, dusk, lyseblå, Emile et Rose online at Miinto. Find mange andre Emile et Rose produkter hos miinto.


Da vart det dusk til lua mi #luedusk #shetlandwoolweek20#gudrunjohnston #boustabeanie #guristrikker20#finull #finullgarn #ravelry #påske2017 . View photos tagged #luedusk on Instagram. See #lueduskand comments too.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg