mandag 25. april 2016

Java kaffe

Java (kaffe), kaffesort fra øya Java i Indonesia. Javatiger (Panthera tigris sondaicus), utdødd underart som levde på øya . Omtale: I 16begynte hollenderne å dyrke kaffe på øya Java i Indonesia. Denne kaffetypen bidro sterkt til å gjøre kaffe populær som drikk i resten av verden, . En balansert og fyldig kaffe med smaker mot friske urter og krydder.


Kaffen har lav syrlighet og bitterhet, og en lang ettersmak. I åtte år har den anerkjente kaffebaren Java på St Hanshaugen servert kaffe og cookie uten tillatelse.

Hos oss får du et bredt utvalg velsmakende kaffe. Hos MENY kan du kverne din egen kaffe. Visste du at Norge er verdens nest mest kaffedrikkende land? Vår Java Mocca er en kaffeblanding hvor mesteparten av kaffen er bærtørket. Dette gir en en søt og fruktig smak.


Java Mocca er en av de mest klassiske . Java Mocca er blant kaffeverdenes mest kjente blandinger. En fruktig søt og sjokoladepreget kaffe med god balanse. Java er det beste stedet for nytelse her og nå:) Uten Wifi og med genial service utenom det vanlige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg