onsdag 13. april 2016

Hbo nordic on apple tv

AirPlay via vår iOS-app er tilgjengelig på begge Apple TV-modellene. HBO Nordic er også tilgjengelig på følgende Samsung Smart TV-modeller fra 2016: . Gode nyheter til HBO Nordic-abonnenter som bruker Apple TV.

HBO Nordic tilbyr serier i verdensklasse – tidligere sesonger av aktuelle og klassiske serier, i tillegg til filmer, dokumentarer . Finn ut mer om oppdateringer for Apple TV (4. generasjon). Tredjeparts innhold: Denne oppdateringen inneholder støtte for HBO GO, ESPN . Har du Apple TV kan du dermed få HBO-innhold rett i en app på boksen.

Den løsningen har vi savnet stort med HBO Nordic. I forbindelse med lansering av nye Apple TV i Norge, har HBO Nordic annonsert at strømmetjenesten får en egen app. Apple TV er den mediespilleren som har fått mest oppmerksomhet i media den siste tiden, og selv om den har noen vesentlige begrensninger i . MYE BEDRE: HBO Nordic-appen har fått en solid overhaling. OS): Endelig kan man streame innhold til Apple TV uten at det hakker.


Hepp hepp, Har måttet omrokkere på ting og tang, og dessverre fått en sånn Apple TV boks i hus. Smurt å kople opp Netflix via noe som het . Leste artikler i vinter om at HBO skulle komme til Apple TV i løpet av året.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg