mandag 25. april 2016

Ipad barn

For mange foreldre kan det være fristende å gi et urolig barn et nettbrett for å få fred. Det er ikke så smart, advarer nå psykologer, professorer . Med sin store skjerm, brukervennlighet og spennende verden av apper og spill er iPad og nettbrett blitt svært populære blant barn.

Nettbrett for barn: Hvor mye bør små barn bruke ipad? Her får du ekspertenes råd til hvor lenge barn bør bruke nettbrett, og hva for mye bruk av . De gjør deg og barna dine tykke, dumme, aggressive, ensomme, syke og ulykkelige. Internett og Ipad ødelegger hjernen til ungene dine . Jeg skal kjøpe ny iPad mini til barna til jul. Hadde egentlig tenkt å kjøpe iPad mini da jeg tenker at denne vil . Den ble fort populær, og Maria blogget selv om å være hektet på iPad – sammen med barna.


Men for henne har ikke iPad-en utgjort den store . I denne artikkelen har vi samlet apper, og listen viser et tilfeldig utvalg av populære apper hos barn. Landro Thomassen tror den økende iPad- og smarttelefonbruken hos barn kan være forlengelse av barns tid foran TV, DVD eller videospill. Med Familiedeling kan du opprette Apple-ID-er for barn under år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg