tirsdag 19. april 2016

Nas disk

De dedikerte NAS-diskene er på ingen måter de rimeligste harddisktypene på markedet, og det er på sin plass å spørre om hvorfor man i alle . TEST: Synology DiskStation DS214play21. Nettverkslagring (NAS) - tester - Tek.

BufretEn enkel og god hjemme-NAS – uansett om den tar en primær eller en. En meget god NAS, men vi ville heller gått for storebroren med fire diskbrønner. Asustor AS-Tray Harddisk tray Nettverkslagring (NAS) . Forenklet sett kan man se på en NAS som en ekstern harddisk koblet til nettverket.

En del kaller det også nettverksdisk. En NAS er mye mer enn en vanlig ekstern harddisk. Den store forskjellen er at en NAS kan være tilkoblet flere datamaskiner samtidig, og den trengs ikke tas . Så da må vel en NAS satt opp kablet til ruteren være et godt alternativ. Stabiliteten på de forskjellige er vel avhengig av selve diskene og ikke . NAS disk til lagring HTPC uten Raid.


IP kamera i trådløst nettverk, OK med NAS disk. Network-attached_storageBufretLignendeOversett denne sidenNetwork-attached storage (NAS) is a file-level computer data storage server connected to a. The hard disk drives with NAS in their name are functionally similar to other drives but may have different firmware, vibration tolerance, or power .

Da blir en NAS liksom en ekstern harddisk, som ikke er koblet til datamaskinen. I stedet for er den koblet til routeren. Sammen med egenskapene beskrevet i . A network-attached storage (NAS) device is ideal for giving multiple users. The Best NAS (Network Attached Storage) Devices of 2017. Finn billigste Nettverkslagring (NAS) her.


Nettverkslagring (NAS) inneholder 3varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg