mandag 4. april 2016

Fotoskanner

Den heter ganske enkelt Fotoskanner og er gratis . Epson Perfection V8er en brukervennlig fotoskanner som gjør det enkelt å konvertere gamle filmer, lysbilder og tradisjonelle bilder til digitale versjoner av . Med den kan du skanne og lagre trykte bilder du er glad i, via kameraet på telefonen din.

Bilder fra fortiden, møt en skanner fra fremtiden. Film- og fotoskanner med høy kvalitet og 4dpi; Tilbakestill film og bilder med DIGITAL ICEteknik; Skann et bredtfoto- og filmformat; Skann til flersidig søkbar . Skanning med profesjonell kvalitet; Dobbelt linsesystem; Omfattende filmstøtte. Smarttelefonen har blitt det nye folkekameraet, og papirbilder hører fortiden . Microtek har sluppet en ny skanner på markedet. ScanMaker i8har oppløsning på 48x 96punkter, fargedybde på bits, . FILM- OG FOTOSKANNER Valg av oppløsning V8har et dobbelt linsesystem som automatisk velger den optimale linsen med en optisk oppløsning på o. Canon lanserer i dag en ny toppmodell i CanoScan-serien –CanoScan 9000F Mark II med oppløsning på 6dpi og . Hvis det ikke er på telefonen, finnes det ikke. Ny app gjør det enkelt å digitalisere gamle papirbilder.


Valg av oppløsning V8Pro har dobbelt linsesystem som automatisk velger den optimale linjen med optisk oppløsning på opptil 48ppt for fotoskanning. Fotoskanner fra Epson med LED-lampe.

Epson har lansert en ny flatskanner med LED-lampe, som er beregnet for fotoskanning av lysbilder, . Du fotar av bilden som rättas till och tvättas från reflektioner, sedan tankas den . Foto-og dokument -skannere først ble rimelig for den gjennomsnittlige forbruker ca år siden. Brukervennlighet og kvalitet på skanningene har siden økt . EPSON Perfection V8Film- og Fotoskanner Valg og oppløsning V8Pro har et dobbelt linsesystem som automatisk velger den op.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg