mandag 18. februar 2019

Familiespill

Husk bare: tap og vinn med samme sinn. Hos BR elsker vi også gode familiespill, og derfor har vi valgt de aller beste til nettbutikken. Hos BR har vi et stort utvalg av spill til familien - Fri frakt ved kjøp over 4kr.

Handle online, bytt i alle butikker! Hvis dere leter etter et KJEMPESTORT utvalg av familiespill har dere kommet HELT riktig sted! Hos TOYS”R”US finner dere både de klassiske og de helt nye . Enklere spill som passer for hele familien fra 6-år og oppover, men som er så bra at de voksne fortsetter å spille dem selv etter at barna har lagt .

Det siste årets største internasjonale selskapsspillsuksess, som virkelig er nyskapende. Kjøp alt innen Familiespill og puslespill hos Adlibris. I Augustus Brettspillet er spillerne embedsmenn under keiser Augustus, og må mobilisere legionene sine for å ta kontroll over provinsene i riket og de l. Stor i kjeften er et hysterisk gøyalt partyspill!


Klarer du å formidle de finurlige setningene til ditt eget lag med en svær munnåpneren i munnen? I Quizmysteriet er du detektiv og må hjelpe politimesteren med å løse et tyverimysterie. Byen må saumfares for spor, og bevis må fremlegges til politiet.


Med 24nye og annerledes spørsmål fordelt på kategorier er Bezzerwizzer+ Familie en morsom og utfordrende måte å spille Bezzerwizzer på. Barnespill (87); Familiespill (242); Klassikere (24); Selskapsspill (28); Kortspill (104); Strategispill (366); Quiz spill (27); Pusleplater - år (2); Puslespill barn .

FINN shopping er norges største kjøpesenter på nett, med mange titalls tusen produkter på lager. Vi skal være best på pris på kjente merkevarer, kombinert med superhurtig levering. Finn den røde diamanten og bring den til mål! Her tester vi årets nye brettspill for hele familien.


Aldersgruppe fra år og oppover. Her finner du mange brettspill for familie. Boardgamer - Skandinavias ledende forhandler av familiespill og puslespill.


Kast de rosa smågrisene og prøv å score så mange poeng du kan, men husk at gråsigheten kan bli din bane. KAst Grisene er et tradisjonelt familiespill som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg