tirsdag 12. februar 2019

Proformafaktura

En proformafaktura blir brukt til å vise verdiene av varene i forbindelse med en leveranse. Dokumentet brukes for sendinger som ikke inneholder handelsvarer, dvs. Skal du derimot ikke ta betalt for varen du sender, skal du i stedet bruke en proformafaktura, også kalt Proforma Invoice.

Følg veiledningen og fyll ut skjemaet. Den vil sørge for at proformafakturaen fylles ut nøyaktig og riktig. Felter med fet skrift er obligatoriske.


Ved eksport av varer utferdiges ofte en Proformafaktura (Pro Forma Invoice).

Som det ligger i begrepet, er dette en faktura som kun utstedes for formens skyld. Proformafaktura kan brukes ved eksport av varer ut av Norge, men kun i de tilfeller der. Proformafaktura er vedlagt slike forsendelser ved varedeklarering, . Proformafaktura, fingert regning, conto finto, en faktura eller avregning som ikke bygger på en faktisk avsluttet forretning, men som skal vise . Proformafaktura brukes når mottakeren ikke skal betale for varen. For forsendelser uten kommersiell verdi, for eksempel personlige gaver, vareprøver eller . Eksempler på relevante dokumenter er faktura, proformafaktura og eventuelle tillatelser. Utskrift av proforma faktura gjøres via ordremodulen.


Er det noen som har noen tips til om det finnes muligheter for proforma faktura i Visma Business? Proformafaktura brukes ofte i forbindelse med eksport av varer og i enkelte tilfeller ved leveranse innad i Norge. Det kan også brukes proformafaktura på sendinger som er salg, men da bør det stå på proformafakturaen at verdien er lik . Et forretningsdokument er en visning av en kundefaktura eller leverandørfaktura som dokumenterer en forespørsel om betaling, men er ikke et . Här läser du om i vilka lägen en proformafaktura ska användas, hur den upprättas och vilka uppgifter den bör innehålla. Jeg skal eksportere utstyr til utlandet og må vedlegge proforma faktura. Proformafaktura är en typ av faktura utfärdad enbart för förtullningsändamål och är inte underlag för betalning.


Bla milions ord og uttrykk på alle språk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg