fredag 3. august 2018

Printer bilder

Med Polaroid Zip Mobile Printer kan du raskt skrive ut flotte x 3” ( x cm) bilder som et minne fra dine aller beste øyeblikk. I dag tar vi bilder og viser i alt større grad bildene på smartmobiler og. Print, hvor man kan maile over dokumenter til printeren.

SELPHY blekk- og papirsett leveres med akkurat den riktige mengden av blekk og papir for antallet bilder du ønsker å produsere, så du alltid kan skifte ut begge . Nå er det enklere enn noen gang å skrive ut bilder direkte fra. Fremkall bildene via en mobil-app. Send bildene til utskrift via en printer.

Skriv ut bilder direkte fra PictBridge kameraer, datamaskiner og . Det er blekket som er avgjørende, ikke printeren. Finn ut hvilket spiselig blekk du vil bruke, og kjøp en printer det passer til. De fleste bildene man tar med mobilkameraet blir enten liggende på telefonen, lastet over på PC-en eller delt med andre via tekstmelding eller .

Man kan skrive ut bilder omtrent like bra som om de blir fremkalt hos fotografen. Så dersom du vil skrive ut dine egne minner, finner du garantert en billig printer . Denne guiden gjør det enklere for deg å velge riktig printer. Det er en fordel at printeren har skjerm som kan vise bildene på kortet ditt, slik at . Før man kunne få digitale bilder rett opp på skjermen på en mobiltelefon, var det Polaroid-kameraet man tydde til nå det gjaldt å få resultatet . Vi tar kanskje flere bilder enn noen gang, takket være smartmobilene våre, men å skrive dem ut er det tilsynelatende få som gidder å bry seg . Nedefor forklares noen av begrepen slik at du kan skape deg et bilde av hva de ulike funksjonene brukes til, og hva du trenger.


Har funnet ut at jeg nå er nødt til å anskaffe meg en digital printer for bilder jeg skal klistre på veggen hjemme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg