tirsdag 21. august 2018

Automatisk kattemater

Smart automatisk kattemater med kapasitet opptil kg. Styr pusens måltider automatisk ved å sette hvor mye og hvor ofte den skal fylle på . Automatisk kattemater som gir katten din riktig mengde mat til rett ti Den automatiske matskålen har plass til måltider der første måltid står .

Jeg kom etterhvert frem til at det som trengtes var en automatisk kattemater – en maskin som på et gitt tidspunkt (f.eks. 00) slapp ut litt mat til . Ny kattemater selges rimelig da den ikke blir brukt. Dersom du er en av de som har katt så bør du se denne geniale oppfinnelsen!


Dette er nemlig en automatisk kattemater.

Kunne du tenke deg en automat som sørger for at katten har nok mat når du er på ferie? Vi har kjøpt en automatisk kattemater med hele kammere - hvor ett er åpent (hull i lokket) av gangen. Siden vi mater jentene våre ggr om . Er det noen som har noe erfaring med slike automatiske kattematere?


Vi skal bort et par dager i jula, og om vi setter ut en stor skål med mat så . Den er en automatisk mater som gir hunden eller katten din nøyaktig så mye mat den trenger, til nøyaktig de tider da den trenger mat. Eieren har kjøpt seg automatisk kattemater, og Pus har funnet ut at han kan lure ut ekstra mat ved å springtakle den. Blant de mest kreative prosjektene finnes det f. Hvordan kan man bruke teknologien for å gjøre hverdagen bedre – enten det er eldreteknologi eller en automatisk kattemater?

Og katteskål med automatisk poteluke har jo dessuten visse andre fordeler. Andre dyr, for eksempel mennesker,. Automatisk hunde eller katte mater. Automatisk dispenser fra kr 399.


Vi har nå Automatisk dispenser fra Finn. Hermetisk kattemat kan brukes med en automatisk kattemater. Materen må være konstruert for fuktig mat.


En automatisk arkmater som kan brukes med . Når katten forlater matskålen stenger lokket seg igjen automatisk. Med SureFeed blir det derfor lett å hindre familiens øvrige dyr fra å spise eller at barn leker .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg