torsdag 16. august 2018

Kakekrigen fem

Kakekrigen er tilbake og i premiereuken møter Hilde Marie Movafagh (Stavanger), Caroline Dewson (Råholt), Glenn Ivar Husom (Oslo), Stine . Insider FEEpisode SENDT APR 2017. Kakekrigen er et bakeprogram som går mandag til torsdag klokka 20. På myTaste vil du finne 1oppskrifter for kakekrigen oppskrift samt tusenvis av. FEM i den nye sesongen av kakekrigen. Kakekrigen: Det smaker butikkbakt.


Kakekrigen er et norsk bakeprogram som har gått på FEM siden 2013. Hver uke samles fem deltakere for å konkurrere om å bake den . I kveld skal deltakerne imponere dommerne med sine beste drip-cakes To går til finalen, og to ryker ut! Trond Vardehaug fra Trondheim ble selveste kakegeneralen i kveld. Han stakk av med seieren i kakekrigen på Fem med sin tre etasjer høye . FEMs -kanal inneholder klipp fra den norske TV-kanalen FEM.


Slik blir høsten for TVNorge og Discovery Networks. De fem siste årene har vi jevnt og trutt kappet inn på forspranget TV hadde på . Mandag får vi se Vanja Mikkelsen-Skaug (17) i Kakekrigen på FEM. Hun er årets yngste deltaker i kampen om å bli beste kakebaker. Gårsdagens episode av Kakekrigen var den mest sette norske produksjonen noen sinne på kvinnekanalen FEM. Lotte Larsen (23) fra Kvænangen er deltaker i neste sesong av Kakekrigen på FEM.


Linda Mydland Hogstad fra Flekkefjord er kanskje en ivrigere kakebaker enn de fleste. Neste uke deltar hun i Kakekrigen på TV-kanalen FEM. Lars Morten sin kake sikret ham en plass i finaleuken som starter på Mandag. Oppskriften finner du på TVNorges nye mat-app 'TVNorge mat' og på FEM.


Silja Kristianne Uteng fra Gibostad gikk videre til finalen i bakeprogrammet Kakekrigen på TV-kanalen Fem torsdag kveld. I Kakekrigen skal fem glade bakeamatører hver uke måle melis, sukker og krefter mot hverandre i kampen om tittelen Norges beste hobbybaker. Anisa Jama fra Stavanger kan du se i den første episoden av Kakekrigen.


Elisabeth Holm fra Sarpsborg gikk helt til topps i Kakekrigen på FEM.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg