onsdag 8. august 2018

Geni spill

Sammenlign priser på Damm Egmont Geni Brettspill. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Brettspillet GENI er et av Norges bestselgende spørrespill gjennom tidene.

Nå får du endelig spørsmålene med deg på veien, som Quiz-app for mobil og tablet! TEMA: Quiz ANTALL SPILLERE: - 6. Geni er spillet for deg som liker å teste allmennkunnskapene innen ulike mener som historie, geografi, sport, kultur og underholdning. I det nye Geni skal du og motspilleren vedde om han klarer å svare riktig på spørsmålet.

Spillet inneholder 20rykende ferske spørsmål og svar om f. Tusenvis av gratis nettspill online, spill videoer, mobilspill og mer! Junior Geni er et spennende og lærerikt spørrespill for barn fra skolealder og oppover. Her har barna mulighet til å briljere med sin kunnskap og kanskje også . Sammenlign tilbud på Geni brettspill i kategorien Spill fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Spill ved hjelp av vår tjeneste. Junior Geni er et gøyalt og lærerikt spill for barn, målet er å svare riktig på spørsmålene og komme seg først i mål.


Fantasi på reisen ( må ha ei notatblokk) kr 5- Norge quiz kr 15- Junior geni 20kr 10 Kvitt eller dobbelt kr 10- Geni, det store spørrespillet.

Genispill muligens brukt gang selges kr 100. Rubens Skattkammer har stort utvalg av brettspill til barn og voksne. Junior Geni har et rent og freshed utseende, klare farger og rød glitterskrift på fronten. Kvaliteten på spillet er go med brikker og terning i tre. Spillebrettet består av tre baner; ytre og indre bane, samt en midtbane med fire rekker som leder inn mot Geni-logoen i midten.


Junior Geni inneholder 10spørsmål og svar i emner. Spørsmålene tar utgangspunkt i Kunnskapsløftet som . Geni finnes det eller har fantes ute på markedet ? Prøv å samle flest mulig Geni-brikker. Når det ikke er flere brikker igjen, er spillet . Denne varen kan kun kjøpes med Klikk og hent. Spørrespillet GENI er fullt av utfordrende spørsmål om fakta og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg