torsdag 9. august 2018

Apple support norge

Flere måter å handle på: ring 80eller finn en forhandler. Finn ut hvordan du tar kontakt med Apple, får teknisk support og mer. På nettstedet for Apples kundestøtte finner du svar, håndbøker og grundige tekniske artikler.

Les mer, kjøp og få support på nettstedet. Finn Apple-autoriserte forhandlere, Apple-autoriserte tjenesteleverandører og Apple Authorized Training Centers i Norge. Lyd: Har bladd siden til apple i min.


Teknisk supportHvis du vil ha teknisk support på telefon, ringer du 8158.

Hvor mye koster det å ringe til Apple Support? Vi har levert Apple-utstyr for firmaer siden starten i 1989. Få profesjonell support, økt oppetid og rask respons med en av våre drift- og supportavtaler. Apple er vel en av de ledende dataleverandørene i verden, men sidene deres er ikke særlig brukervennlige når det kommer til support. Mac-support i Oslo og opplæring på alle produkter fra Apple.


Er du på jakt etter en fullsortiments Apple-butikk med en service utenom det vanlige, bør du ta en titt på nettsidene til Dustin. Butikken har solgt maskinvare i over . Atea er Norges eneste Apple-autoriserte systemintegrator og er spesialist på integrasjon av Apples teknologi og produkter i eksisterende IT-miljøer. FRISTENDE: Norge har ikke Apple Store, slik de har blant annet her i.

Apple-produkter på ferie, men kan få problemer med service i . God service, bra informasjon og kjapt levert. Jeg fikk veldig presise og gode svar når jeg ringte, og forsendelsen og reparasjonen . Pippin er Sørlandets eneste Apple Premium Reseller. Vi fører produkter fra Apple, Beats, Libratone, Bose, Beoplay, Knomo og Philips hue. Ifølge Consumer Reports er Apple best på support i Statene. Når det gjelder telefon og nett-støtte var det kun Apple som fikk et positivt resultat.


Bare så synd at man ikke finner Apple Genious Bar i Norge. Sørg for at E-post står på, som vist i skjermbildet, og trykk Arkiver. Kontoen din skal nå være satt opp, og klar til bruk i Apple Mail.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg