tirsdag 27. februar 2018

Gratis roaming

Neste år: gratis roaming i EU uansett abonnement. I forrige uke fikk Telenor masse oppmerksomhet når de lanserte abonnement som fjerner . Nye EU-regler fjerner ekstra kostnader på mobilbruk i utlandet.

Men det betyr også at abonnementet ditt blir dyrere . EU-kommisjonen vil likevel ikke ha noen tidsgrense på hvor lenge folk kan roame gratis i utlandet. Fra i morgen kan de med visse Smart-abonnement Roam Like Home i hele EU og EØS.

Vil ikke la fri roaming i Europa gå på bekostning av datapakke og. Telenor gjør det gratis å surfe på mobilen i hele EU og EØS26. BufretOversett denne sidenSpar penge på mobilen i udlandet. Sammenlign mobilabonnement med gratis roaming og undgå at mobilregningen bliver dyrere end flybilletten. EU dropper tidsgrense på gratis roaming.


Nå blir det slutt på sjokkregningene etter ferien. Og skal du jobbe eller studere i EU, trenger du ikke å . Ringe til utlandet, Priser i utlandet, Roaming, Free sms norway, Lycamobile. For å registrere ditt simkort , ring 37(GRATIS).

Roamingkostnadene vil variere avhengig av hvilket land du er i, og kan gi ekstra kostnader for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg