fredag 2. februar 2018

Sims til mac

Det er du som bestemmer i The Sims 4! Lag nye simmer med store personligheter og unikt utseende. Alle fysiske versjoner og nedlastingsversjoner av The Sims leveres med rettigheter til å spille på både Mac og PC og gir spillerne flere .

Sims games for Mac-nedlastinger by Electronic Art the leader in interactive entertainment. Hvis du allerede har The Sims til PC eller nettopp har kjøpt butikkversjonen til PC av The Sims får du tilgang til Mac-versjonen via Origin. The Sims games for Mac Download by Electronic Art the leader in interactive entertainment.


Sims games for Mac by Electronic Art the leader in interactive entertainment.

Enjoy the power to create control Sims in a virtual world. Customize your Sims' appearances, personalities and . Jeg er svært glad i sims og et krav jeg har er at hvis jeg kjøper en mac må sims fungere perfekt med super grafikk og ingen hakking, uten å . The Sims dataspill opprinnelig lansert som Windows-kompatibel programvare. Hvis du har eid en Mac , kan du ikke nyte The Sims på Macintosh-maskinen.


Siste nytt om The Sims på Mac (Mac) - finn beste pris, se videoer, bilder og skjermbilder og les sniktitter og anmeldelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg