onsdag 7. juni 2017

Jakten på den forsvunne diamant

Du er i Afrika på jakt etter den forsvunne diamanten Afrikas Stjerne. Jakten foregår til lands, til sjøs og med fly. Den som finner den forsvunne diamanten og .

Sammenlign priser på Alga Den Forsvunne Diamanten Brettspill. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Den forsvunne diamant (originaltitel Afrikan tähti) er et brettspill opprinnelig laget.


Afrikas Stjerne og føre den tilbake til Kairo eller Tanger.

Eventyrspill hvor man reiser i Afrika på jakt etter den sagnomsuste diamanten Afrikas Stjerne. Hvem finner den forsvunne diamanten og bringer den først i mål i Kairo eller Tanger? MEKANIKK: Kappløp TEMA: Oppdagelsesferder ANTALL SPILLERE: - 5. Finner man den forsvunne diamant i løpet av de første spillerundene, vinner spilleren til.


Sjekk prisen på dette populære familiespillet! En klassiker som aldri går av moten. Du er i Afrika på jakt etter den sagnomsuste diamanten Afrikas Stjerne som du . Det kjente familiespillet Den Forsvunne Diamanten er fortsatt like populært. Her er det om å gjøre å finne diamanten ”Afrikas stjerne” og få den i mål, på veien .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg