mandag 5. juni 2017

Hvor mye penger skal man ha i monopol

Hva om du halverer prisen på hva et helt hus koster? Dere skal jo først rive flere vegger og noe av taket, og deretter få et tilbygg på kvadrat. Vi fikk monopol til jul, men så har bruksanvisningen blitt med.

Og det jeg lurer på er hvor mye penger man skal ha til å begynne med? Startpenger monopol - Hus og hageinnlegg2. Monopol (millionær) - spilleregler?


Er det noen som kan spillereglene til monopol?

Det viktigste er hvor mye penger alle skal. Og hva skjer når man pantsetter en eiendom? Det er altså snakk om nye Monopol, den der man bruker kort. Monopol, og husker ikke hvilken sum allt skal ha til å begynne med.


Hver gang en spiller står for tur, skal han kaste BEGGE terningene og. Penger: Verdien av eiendom er gitt i euro, og du spiller med Monopol-penger med. Det feltet som du lander på, bestemmer hva du så skal gjøre.


Låner bort penger til spillere som pantsetter eiendommer. På en auksjon kan man bare by med kontanter.

VET HVOR MANGE PENGER MAN SKAL STARTE MED FRA BEGGYNNELSEN AV? NOEN SOM HAR MONOPOL SPILLE REGLENE? Monopol er det mestselgende brettspillet i verden. Darrow kom til brettspillfabrikantene Parker Brothers med sin nye oppfinnelse i 193 ville de ikke ha det.


Monopol handler ikke bare om flaks, men mye om statistikk. Dessuten er det et Sjansekort som sender deg til Nedre Slottsgate, hvor Gabels gate ligger syv felt etter. Og i starten er det ofte lite penger å bygge hus for. Bygg strategisk: Du skal alltid ha nok kontanter til å betale veldig sannsynlige .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg