torsdag 8. juni 2017

Hovedstaden i albania

I 19ble landets kommunistiske styresett avviklet, og Republikken Albania. TiranaBufretLignendeTirana (albansk: Tiranë eller Tirana) er hovedstad og den største byen i Albania. Offisielt har den 63innbyggere (2006), men uoffisielle overslag går så .

Les om Tirana - hovedstaden i Albania i Albania. Reiseinfo, billige flybilletter, hoteller, leiebil og mye mer kan du ordne på ferieguiden. Skanderbeg's monument, Tirana, Albania and Albanian national flag flying.


Det er få turister i hovedstaden, og du kan oppleve den lille byen nær sagt alene.

Her finner dere informasjon om Albania, og steder som det er interessant for. Albania, republikk i Europa, ved Adriaterhavet og Det joniske hav, grenser til. Albania; StatsforRepublikk i Europa; Hovedstad: Tirana . Både hovedstaden Prishtina i Kosovo og hovedstaden Tirana i Albania er dekket av albanske nasjonalflagg og andre albanske nasjonale . Tirana) er hovedstad og den største byen i Albania.


Offisielt har den 63innbyggere (2006), men uoffisielle overslag går så høyt som 700 . Det fjellrike Albania var den siste kommuniststaten i Europa. Albanias økonomi er fremdeles forholdsvis underutviklet og. Lonely Planet har kåret Albania til det mest interessante ferielandet for.

Med fly til den albanske hovedstaden Tirana, og så 3-timer i bil ned .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg