tirsdag 20. juni 2017

App get no

Med Get tv-app for nettbrett og mobil kan du se tv-programmer, filmer og serier uansett om. Get tv-app er tilgjengelig for iOSog iOS, samt Android 4. Som tv og bredbåndskunde hos Get kan du se på tv selv om tven i stua er opptatt, med Get tv app.

Get TV-app er tilgjengelig for alle som har digital-TV og bredbånd fra Get eller en av Gets partnere. Har du tv og bredbånd fra Get kan du se tv-programmer, filmer og serier uansett om du sitter hjemme, på bussen eller på toget. Med Get tv kan du søke, pause, spole og ta opp programmer rett på Get-boksen. Som tv- og bredbåndskunde hos Get kan du se på tv selv .

Jeg tenkte derfor på å streame kanalene fra Get tv-appen fra en PC, men har ikke klart å få appen til å fungere på PC enda. Du kan også ta med deg Get-tv kvar du vil i Noreg, og sjå kanalane og filmleigetenestene. Strømmeapper som gir deg trådløs visning av film og tv er ikke noe nytt.


Både NRK og TVer blant de som har en app for akkurat det, . Med Get TV app kan du se TV hvor du vil, med nettbrett eller mobil. Du kan også se TV utenfor hjemmet! Alt du trenger er digital-TV og internett fra NEAS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg