tirsdag 20. september 2016

Tynne klienter

En tynnklient (eller terminal) er en innretning, vanligvis en datamaskin eller et program (klienten), i et nettverk med klient-tjener-arkitektur. På en tykk klient kjøres programvaren lokalt. Mens på en tyn klient kjøres gjerne det meste på en annen maskin, og det den tynne klienten skal .

Vis alle produktene i kategorien Tynne klienter. Dustin har bra priser og raske leveranser. Oversikt over alle HP tynne klienter som er tilgjengelig for kjøp. Inkluderer lenker for å sammenlikne produkter, finne mer informasjon om en bestemt modell eller .

Forskjellen mellom tynne og tykke klienter er at tynne klienter bruker prosessering , minne og andre ressurser i et nettverk server for å kjøre programmer for . Dustin home har bra priser og raske leveranser. Søkefilteret nedenfor gjør det enkelt for deg å vise produktene som har de egenskapene du er ute etter. Du trenger ikke å sette verdier for alle . Et alternativ til PC-ene er såkalte tynne klienter. Det vil si maskiner som ikke kjører prosessering lokalt, men som isteden kjører direkte på en . Med tynne og tykke klienter mener man altså mengden av programvare som ligger lokalt, i motsetning til at alt ligger på tjeneren, samt at det både blir presentert . Tynn klient, betegnelse både på datamaskin eller terminal som leverer datatjenester med moderate krav til maskinvare, og på klientprogram .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg