tirsdag 13. september 2016

Lietuvos pastas siuntos

RN123456789LT - registruotoji pašto korespondencijos siunta, . Pradžia › Verslui › SiuntimasBufretOversett denne sidenLietuvos pašto klientai paštu gali siųsti ir atsisiųsti įvairius daiktus ar prekes. Dėl savo ir kitų siuntų saugumo siuntėjas turi pasirūpinti patvaria siuntos pakuote.

Kur galiu pasinaudoti Lietuvos pašto paslaugomis? Ar galima pašte atsiimti pašto siuntą, adresuotą kito asmens vardu? Pradžia › Verslui › SiuntimasBufretOversett denne sidenLietuvos paštas įmonėms, įstaigoms ar organizacijoms siūlo pašto siuntų paslaugą. Turint leidimą nebereikės klijuoti ant vokų pašto ženklų: vietoj jų, siunčiant .

Dėl savo ir kitų pašto siuntinių saugumo, siuntėjas turi pasirūpinti patvaria pašto siuntos pakuote. Apdrausti (įvertinti) galima ir dalį pašto siuntos turinio. Laiškais laikomos siuntos iki 5g svorio, o siuntos aukštis – iki mm, ilgis – iki 3mm, plotis – iki 3mm. Lentelėje pateikiami preliminarūs siuntų pristatymo terminai.


Dėl ne nuo Lietuvos pašto priklausančių aplinkybių siuntų pristatymo terminai gali keistis. Siųskite įvairius daiktus ar prekes, naudodamiesi Lietuvos pašto paslaugomis. Savo siuntos kelią galėsite sekti internetu!


Lietuvos paštas” siuntų paieška mūsų sistemoje veikia nepriekaištingai. Tereikia įvesti AB “Lietuvos paštas” siuntos sekimo numerį.

Tarptautinio greitojo pašto siuntos pristatomos per kiek įmanoma trumpesnį laiką.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg