tirsdag 13. september 2016

Ssd disker

Solid State-disk (SSD) er en lagringsenhet uten bevegelige deler, som istedet bruker flash-minne for å lagre data. Fordelen sammenlignet med tradisjonelle . Det finnes en rekke gode grunner til å velge en SSD fremfor en tradisjonell.

GUIDE: SSD eller harddisk - del gode grunner til å velge SSD12. GUIDE: Slik fungerer en SSD – Del Slik installerer du SSD-en. BufretHer finner du vårt utvalg av SS interne og eksterne harddisker samt SSHD.


Vi har et stort utvalg av vanlige optiske, flash-baserte og hybriddisker.

Vi viser laveste pris fra over 2nettbutikker. Vi har et stort utvalg av interne og eksterne harddisker. Hos oss, finner du din nye interne eller eksterne harddisk. Solid State-disker (SSD) har hatt et stort oppsving takket være sin lynraske ytelse og holdbarhet.


Et nytt mer moderne alternativ som har dukket . Nøler du med å erstatte harddisken med SSD? Vi har blitt vant til stadig større disker de senere årene, selv om de færreste egentlig har hatt . En hybridløsning med SSD og stor harddisk - er det en god idé? Med denne serien tar OCZ spranget over i en helt egenutviklet SSD.

SSD-er kommer i forskjellige utforminger og kapasiteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg