onsdag 28. september 2016

Plombering av tv trondheim

Lisensfri hjelper deg med å bli fritatt for NRK-lisens. Jobben utføres hjemme hos deg og tar bare noen få minutter. Loven sier at dersom et fjernsyn er i stand til å ta imot TV-signaler, skal avgiften betales.

Ved å plombere antenne-inngangen blir TVen Lisensfri og skal ikke betale NRK-lisens. BufretLignendeVelkommen til Elesco Trondheim, City Radio TV-Service AS. Vi er Midt-Norges største autoriserte serviceverksted for ly bilde og hvitevarer, og er medlem av . Lyd og bilde › Bilde › Tv-apparaterBufret10.

Bruker du TV kun til andre ting enn å se på TV? Da anbefaler vi å plombere din TV og da slipper du å betale NRK lisens. For bedriftskunder som må betale en . Noen som vet hvor man kan plombere TV i byen?


Skulle helst ikke vært så alt for dyrt. Selv om forskriften sier at NRK bare skal ha adgang til å plombere TV-apparatet dersom de ønsker det, betyr ikke det at du ikke trenger å faktisk . Vi utfører plombering av TV apparater for å gjøre dem lisensfri. Mange bedrifter kjøper TV'er som informasjonskjermer pga pris, men gl.


Radio Og Tv Reparasjon - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg