mandag 5. september 2016

Batteri booster

For lading av alt fra små til svært store V batterier. Starthjelpens innebygde batteri er beskyttet mot overbelastning og overlading. Nettadapter for 2V lading og ladekabel for V sigarettenneruttak medfølger.

Sonic Starbooster (Mekonomen), Car Rover Battery Booster Pack (Aliexpress) og Jumpstart Powerbank (NAF Butikken) er de tre beste i . Rimelige godkjent startbooster, batterier og ladere i Norsk nettbutikk til bil, båt, MC, verktøy, PC etc -Batteri til alt og alle- Garanti -Alle betalingssystemer - Kjøp . EXIDE LITHIUM POWER STARTBOOSTER en ekstra strømkilde til bilen, båten, MC, PC, mobil tlf, kamera osv. Pris eks: Produktbeskrivelse Booster PAC ES60Booster Pac ES-60Dette er vår.

ES60er utstyrt med doble ES-batterier som kan levere opp til 3200 . Er Biltemas booster (den største på 11A maks, 450nom) ok eller noe jeg bør styre. Har masse lagringsplass til ekstra batteri eller booster. Vi lagerfører schaumacher startbooster - impotert fra USA. EXIDE LITHIUM POWER BOOSTER er en glimrende ekstrastrømkilde som garantert vil komme til nytte uan.


Kompakt og kraftfull booster til start av bensin- og dieselbiler. Kan både brukes til volt og volt. Uansett årsak til at du finner bilen med flatt batteri, har vi her hos Mekonomen har vi både startbooster til mer profesjonelt bruk og den du har med deg i bilen for . Booster PAC ved starthjelp på bil, truck, båt eller til strøm på et utstyr, les disse.


Mens batteriet på Booster PAC er en lukket enhet uten fri, flytende syre, er det . Batteri boosteren Dan1212HNå er avløseren til Dan12kommet. Med Dan1212H fra Danpower kan du lade opp batteriet i din campingvogn mens du kjører, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg