tirsdag 27. september 2016

Sjøkart android

Vi har funnet frem til gratisalternativer til Android og iOS. Gule Sider På sjøen har fått god mottagelse av våre brukere, nå er det på tide å ta På sjøen-appen til neste nivå - med AIS! Er ute etter et sjøkart til mobilen, og lurer på hva som finnes der ute, og hvilke anbefalinger. Vet ikke om det finnes til Android telefoner også.


Kartplotteren viser akkurat hvor du befinner deg på et fullverdig sjøkart. Her kan du se dybden overalt hvor du går, og skjær er markert. Navionics Marine for Android - Når du seiler24. Norgeskart - App for navigasjon i skog og mark8. Kartprogrammet fra Navida, som er basert på . Dra ut på sjøen med detaljerte sjøkart, værmeldingen tilpasset båtfolk, finn nærmeste marina,.


Hei, Finns det apper der man har sjøkart og kan for eksempel markere en GPS posisjon dersom man kommer over en spennende torskehåle . Pad som navigasjon i båten - Telenor - Online. Den er et ekstra GPS-verktøy som i tillegg til sjøkartet til en hver tid viser deg hvor du. Appen fungerer til både iPad og Android-nettbrett.


Jeg har mest lyst på Xperia Z, siden jeg foretrekker Android . Med Android: Klikk og hold på link for fylke, slik at Lagre-menyen.

Android lagrer fila, så anbefales det først å laste ned til PC . Gratis-sjøkart kan være mangelfulle. I relativt kystnære strøk med akseptabel dekning kan også gratis-sjøkartene man finner på Gulesider, OpenNauticalChart. Første store oppdatering gir iOS 10-look for Android-appen.


Et godt sjøkart er aldri en dum investering, og når prisen er merkelig lav. Plukket opp en ny smartbobil i butikken idag, en HUAWEI android. With Free Hydrographic get quite simple; free charts, right in your pocket. Etter at alle grunndata for sjøkartene ble frigitt for ikke lenge siden har det dukket opp flere brukbare gratistjenester på både app-fronten og på . Gule sider lanserer sjøkart til iPad.


Tipper det er en del her inne som har Android-baserte telefoner og som. INKLUDERT statkart topo- og sjøkart samt sjøkart fra Eniro .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg