torsdag 1. september 2016

Norsk musikk toppliste

Lista vitner om at det norske musikklivet er svært mangfoldig for tiden. Love It Here som listet seg inn på vår toppliste over norske plater i år. Flere lister: Topp Samlealbum DVD Audio Topp Single Norsk ToppAlbum.

Klikk her for å spille av denne ukens toppliste i Spotify Hva er spotify? Likevel har redaksjonen til TV Nettavisen og side2. At 20også er sterkt preget av mange spennende sterke norske utgivelser innenfor de fleste sjangere gjør selvsagt musikkgleden ekstra stor.


Topp Singel Norsk: Beste Norske Låter 20(Populære Norske Sanger 2017).

RedMusic: WorldCharts; videos; 304views; Updated days ago. Liste over førsteplasser på den norske singellista er en oversikt over sanger som har toppet VG-lista – Topp siden listen startet opp i 1958. Marie Sahba er en nykommer i norsk musikkliv, og presseskrivet sier at den norsk-iranske 23-åringen leverer popmusikk med . Dette er den norske -topplisten. Du kan nå sortere på antall visninger eller antall abonnenter.


Er Vg lista den største og beste Topp Chart lista i Norge eller er det en bedre? Hva med sverige hvor finner jeg den beste Svenske topp lista som jeg sammtidig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg