fredag 18. mars 2016

Sveveramme til lerret

Her finner du Sveverammer med malelerret til lave priser online. Spennende utvalg av Sveverammer med malelerret blant 12. Gi kunsten plass på maleplater og malelerret av kanvas i flere format, eller malelerret på rull.

LAG DIN EGEN RAMME Enklere kan det ikke gjøres! Bomulls lerret på blindramme, selges med sølv sveveramme. Vi printer dine digital bilder og gir deg norges beste fotobok.


Med sikker lagring er bildene dine lagret trygt hos oss. Vi har også et stort utvalg av fotogaver, . Lerret i god kvalitet med dyp sveveramme av tre som gir en flott finish. Både lerret og ramme kan males med alle typer maling. Pynt opp med egendesignede fotolerret hjemme - med eller uten ramme.


Kun fantasien setter grenser for hva du kan gjøre med tidsriktige lerret med dine foto, . Lag egne 20x30x2cm lerret rimelig og enkelt! Hvorfor bestille lerret hos fotoknudsen? Består av 1 bomull festet på en solid ramme (cm); Printes med UV-resistent HP . Vi strekker lerret på blindrammer uansett størrelse, med eller uten ramme, med eller uten grunning til en meget rimelig pris.


Vi lager lerret som er opptil 120cm på lengste side på denne listen. Finnes i lengdene: 2 2 3 3 4 4 5 . Sveveramme av ubehandlet furu med maleplate i god kvalitet med lerret limt om på baksiden. Torkelsen sine sjøhus på Sunde, 30Xcm, akryl på lerretsplate, brun ramme, sel-.


Kveldssteming på Valen, olje på lerret med sveveramme i sølv, 40Xcm, . Oppløsning – er fotografiet mitt godt nok til bilde på lerret? Om man ønsker en sveveramme avhenger av smak og behag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg