tirsdag 1. mars 2016

Apple airport express

Med AirPort Express bruker du mindre tid og krefter på å sette opp det nye Wi‑Fi-nettverket enn å lage en kopp kaffe. Det er fordi en oppsettassistent er innebygd . Få svar på vanlige spørsmål om AirPort Express.

Her er noen ofte stilte spørsmål og svar om AirPort Express, inkludert spørsmål om nettverk, . Viktig merknad for AirPort Express-brukere: Hvis du vurderer å legge til en AirPort Express-enhet i nettverket for å strømme musikk eller sørge . Les om hvordan du installerer og konfigurerer AirPort Express for. Apple TV til det eksisterende Wi-Fi-nettverket ditt.

Ethernet-kabel mellom enheten og AirPort Express, USB-kabel fra en kompatibel USB-skriver eller lydkabel for . Se hva som er forskjellen på Apples Wi-Fi-basestasjoner. Les om porter og kontakter på AirPort Express 802. Sammenlign priser på Apple Airport Express Base Station Router. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Apple AirPort Express-basestasjon (router) - Kompakt og hurtig router fra Apple som lar deg strømme filer mellom dine enheter og skape et gjestenettverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg