onsdag 2. mars 2016

Gratis apper du må ha

Illustrert Vitenskap gir deg det beste av det beste innenfor gratis mobilapper akkurat nå – fra den beste bilderedigering til de beste tidstyv-spill. Illustrert Vitenskap gir deg det beste av det beste innen gratis mobilapper akkurat nå – fra den sikreste kommunikasjonen til de beste . Sunrise Calendar for iOS (App Store, gratis). Her er app-favorittene vi legger inn hver gang vi tester en ny telefon.


Etter å ha prøvd ganske mange alternativer er Textra vår SMS-favoritt. Den er kjekk å bruke når du må notere noe du skal huske, og kjekt er også at. Desktop notifications gjør imidlertid alt vi har behov for, er gratis og er lett å sette .

Les også: Vil ha en app som fjerner alle apper. APPFAVORITTER: Vi har plukket noen av appene vi liker aller best. Du bare trykker på en knapp, så må appen høre gjennom en liten (eller større) del av låta,.


LASTPASS: Gjør det enklere å ha forskjellige passord på tjenestene du bruker. Obligatoriske apper, nødvendige apper, nyttige apper og morsomme. Gjennom skype kan man ha gratis videosamtaler med venner over hele . Alle bilder du laster opp via denne appen i høy oppløsning, laster du opp gratis.


Du kan ikke ha iPad uten å fylle den med moro og nytte. Bokhyllen på iPad er gratis, men du må selv kjøpe den og fylle den med digitalt .

De reiseappene du bare må ha i 2017. Her er våre beste reiseapper som sørger for at turen din går som smurt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg