fredag 4. mars 2016

Lars er lars

Vi blir kjent med Lars, som gjemmer seg for leseren under et teppe, men som etterhvert kommer til syne, oppslag for oppslag. Lars er ikke har blitt brukt til leseaktivitet i Egenes idrettsbarnehage. Med bøkene om Lars har evig originale og alltid poetiske Svein Nyhus bøyd seg helt ned i knehøyde og skapt en eksistensiell pekebokserie for de aller minste . Anmeldelse:) Anmeld dette produktet.


Sendes normalt fra oss i løpet av virkedag. Anbefalt av Anker Rike Treimo, år. Det danske forlaget Jensen Dalgaard har nylig gitt ut to bildebøker jeg har illustrert: Gro Dahles Akvarium fra 20og min egen Lars er .

Svein Nyhus har laget to bøker (jeg håper det blir flere) om skøyergutten Lars som liker å danse og å gjemme seg.

Lars er ikke (Innbundet) av forfatter Svein Nyhus. Pekebok utgitt på Gyldendal forlag 2012. Tegna som papirkollasj med fargelegging i photoshop.


English: Front cover of children's picture book Lars er Lars (Lars is Lars in English) by Norwegian writer and illustrator Svein Nyhus. Marthe er bibliotekar hos Stryn Bibliotek. Hun brenner for leseglede, hos store og små. I jobbhverdagen brenner hun ekstra for oppgaven med . Asle Myrvoll, mest kjent som han Lars, sønnen til Oluf i Raillkattlia (t.v.), har gått bort. Her fra den legendariske farskapssketsjen som ble spilt i . Amanda føler press fra alle kanter: Hvor god venn kan hun være med Lars, som er morsom og anderledes?


Hvor hardt skal hun jobbe for å bli . SARPSBORG (Nettavisen): - Bare Lars er Lars, så vi får finne vår egen stil, sa Venstres nestleder Ola Elvestuen til Nettavisen etter at Lars . Ei jente som helst vil være usynlig, et fadderbarn med Downs syndrom og nettmobbing står sentralt i Iben Akerlies debut Lars er lol. Evig originale og alltid poetiske Svein Nyhus har bøyd seg helt ned i knehøyde og skapt en humoristisk og moderne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg