torsdag 17. mars 2016

Apper du må ha android

Her er app-favorittene vi legger inn hver gang vi tester en ny telefon. Den er kjekk å bruke når du må notere noe du skal huske, og kjekt er også. På Android-hjemskjermen kan du ha mer enn bare ikoner – nemlig widgets .

Fordi alle sover, og alle hater å bli plaget når man endelig har inntatt favorittstillingen. Som i lista over Android-apper, har vi droppet de innlysende appene. Derfor har appen Giphy havnet på vår må-ha-liste, til bruk både i apper . For eldre android versjoner så må du ha appen.

For nyere Nexus enheter så er dette innebygd på mobilen. Felles for disse appene er altså at du kan finne dem til mobil, nettbrett og pc. Den bør være installert på alt du har av Android-enheter. Få tilgang til millioner av det nyeste innen Android-apper og -spill, musikk, filmer, TV-serier, bøker,. Du bare trykker på en knapp, så må appen høre gjennom en liten (eller større) . Vi har funnet frem til appene du må ha og appene du bør styre unna.


TEST: Her er våre første anbefalte apper for 20154. Dette er de essensielle Android-appene23. Dette er de essensielle Android-appene - Spill23. Her er den smarte appen alle med Android bør ha ITavisenitavisen.


Her er den smarte appen alle med Android bør ha. Den sier ifra om du er medlem, og hva du må gjøre for å bli med i beta-testingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg