mandag 28. mars 2016

Skjerm

Vi har årelang erfaring med PC-skjermer og public display. Utvalget er bredt og variasjonen stor. Velg blant LE 4K, curved eller en gaming-skjerm med G-sync .

BufretKjøp Skjerm og monitor hos Expert. Hos oss kan du få Skjerm og monitor levert hjem innen timer. PC-skjerm til den gamle stasjonære datamaskinen din, eller vil du kanskje ha en skjerm som du kan koble til den bærbare PC-en for å få utvidet . LCD-skjerm (flatskjerm) er for tiden dominerende ved bruk av stasjonær PC, CRT-skjermer (bilderørsskjermer) er nesten ikke lenger i produksjon.

Kjøp PC-skjermer direkte fra lagerhylla hos NetOnNet. Vi er nettbutikken som selger elektronikk fra kjente merkevarer til lave priser. Vi viser laveste pris fra over 2nettbutikker.


En viktig del av en PC er skjermen. På markedet finnes det drøssevis av alternativer som varierer fra rundt tusenlappen til opp i flere titalls tusen . Dells nye PC-skjerm har både 4K-oppløsning og HDR24. ANBEFALING: Dette er våre PC-skjerm-anbefalinger - Anbefalinger18. Her finner du 4K-skjermen som passer deg23.


BufretDenne modellen er en av de beste ultrabrede skjermene vi har testet.

Skal du ha en knallbra spill-skjerm er dette en meget het kandidat. SAMSUNG Samsung PC-skjerm, monitor med MVA og PLS med LED-skjerm har avansert wqhd oppløsning for best mulig seeropplevelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg