torsdag 21. januar 2016

Uoriginale blekkpatroner

Så hvorfor ikke tenke alternativt? Med skyhøye priser på blekkpatroner, er det ikke så rart at det har dukket opp et stort utvalg av billigere alternativer i form av uoriginalt blekk. Ikke driv hasardspill med feriebildene!

ANBEFALING: Hva man bør tenke på ved kjøp av fotoskriver14. Originale eller uoriginale blekkpatroner - Blekkpatroner. Blekkpatroner kommer i tre typer : Originale, kompatible (uoriginale) og reproduserte.


Hver type kan ikke brukes på alle de forskjellige . Hei, dette er mitt første innlegg i denne kategorien, slik at det er godt mulig at det finnes tråder til dette emnet ,men: Orginale blekkpatroner er jo . HP Officejet Pro L75- Problemer etter bruk av. Uoriginale blekkpatroner av høy kvalitet! Hvor får man kjøpt uoriginale blekkpatroner. Anne Helsør - Jeg kjøpte blekkpatroner på incClub. BufretLignendeSå nå sitter jeg med fire nye og nærmest ubrukte uorginale blekkpatroner, 364XL alle sammen, som ikke blir godtatt av printeren.


Da Gunnar Nordstad skulle kjøpe ekstra blekkpatroner til sin nye skriver,. Jeg bruker vanligvis uorginale for de er en god del billigere, men . Når du skal kjøpe printertoner kan du velge mellom originale, uoriginale (kompatible) og reproduserte.

Noen skrivere kan ikke ta imot alle tre . Uoriginale blekkpatroner kan skape problemer for dataskriveren din. Det mest positive som kan sies om dem er prisen, viser en ny test. Visse skriverprodusenter har også hevdet at du mister garantien på skriveren din dersom du bruker uorginale belkkpatroner, men dette stemmer ikke.


På et generelt grunnlag fraråder jeg å kjøpe uoriginalt blekk til skrivere. Det er testet flere ganger og de originale vinner overlegent over det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg