fredag 8. januar 2016

Norsk standard kontoplan pdf

Rapporter velg profil ”Dokumentasjon” og velg kontoplan for ønsket avdeling. Norsk Standard Kontoplan (NS4102) som obligatorisk kontoplan. Den største forskjellen mellom Idrettens Kontoplan og Norsk Standard Kontoplan er at .

Norsk standard kontoplan utgis ikke av Norsk RegnskapsStiftelse, men av Standardiseringen i Norge. Kontoplan NS 41er en standardisert kontoplan som danner grunnlag for å føre regnskap i Norge. Kontoplan – er en plan spesifisert etter foretakets art slik at den oppfyller. Standard kontoplan) på bilag – kalles også kontering og innebærer å tilordne bilaget . Overordnet om standard kontoplan for statlige virksomheter.


Kontoplanen har sitt utspring i Norsk Standard Kontoplan men er både forkortet og tilpasset et idrettslag. Kontoplanen er hovedsakelig ment for små idrettslag. Kontoplan eller hovedbok er betegnelsen på kontoene som benyttes i regnskapsføring. NS 4119Ramme for kontokoder og regnskapsoppstilling.


STANDARD NS 41Ramme for kontokoder og regnskapsoppstilling fra 19og dekker. I den første kontoplanen NILF utarbeidet tilpasset NS 410 ble alle .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg