mandag 11. januar 2016

Bytte batteri på macbook air

Har en 20Macbook Air som har for kort batteritid. Eplehuset tar 20for å bytte batteri, men man for kjøpt batteri på iFixit for det halve. Ettårsgarantien inkluderer bytte av et defekt batteri.

Apple tilbyr batteribytte for MacBook, MacBook Air og MacBook Pro med innebygde batterier. Finn ut mer om servicealternativer, garanti og priser for MacBook. Apple tilbyr mange måter å få støtte og service for MacBook, MacBook Pro eller MacBook Air på. Eller vi kan hjelpe deg med å reparere ødelagte skjermer, skifte ut batterier og.


Hvis batteriet har en produksjonsfeil og er dekket av Apples begrensede . Jeg kan bruke Macen så lenge laderen står i,men batteriet lader ikke. Og hvis jeg tar ut batterie,så slår Macen seg . Bytte batteri i MacBook Air late 2010. BLÅSTE SEG OPP: En MacBook Air fikk problemer med batteriet,.


Jeg har en Macbook Air 20modell, kjøpt for år siden. Sjekk ut hvordan du kan forlenge levetiden på batteriet til Macen. LQxQ3s Replacing the battery on Apple Macbook Air is really simple.

I kjølvannet av lanseringen av MacBook Air er temaet batteribytte blitt mye diskutert. Ettersom dette ikke kan byttes ut av brukeren selv, må .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg