tirsdag 19. januar 2016

Dnb app for android nettbrett

Saldo i app fungerer slik at du hver gang du åpner appen har du mulighet til å se hvor mye du har på konto og de siste transaksjonene dine. DNB-appen gir deg tilgang til våre mobile tjenester når du trenger dem. Enkelt og praktisk når du er på farten.


Du har mulighet til å se hvor mye du har på konto . Du trenger bare et mobilnummer, og Vipps så er pengene på vei. Det koster ingenting å vippse penger til venner på beløp opp til og med 0kroner. BankID på telefon - Krav til telefontype ?

Norske Apps: DNB nettbrett - DNB for nettbrett gir deg en enkel og rask oversikt over hele nettbanken. Norske Apps: DNB - DNB for Android har enkle verktøy som kan gjøre hverdagen. Denne fungerer helt utmerket, både på telefon og nettbrett.


Du har mulighet til å se hvor mye . Hvorfor vil ikke DnB lage en app for android-nettbrett? Er det en app for android nettbrett (ikke Windows)? Skulle løse Java-problemet på mobil og nettbrett.


RIP: Snart kommer trolig denne BankID-appen til å forsvinne fra appbutikkene på Android og iOS. Og når de store bankene som DNB tilbydde app-innlogging, økte bruken .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg